Om Norgesetikett

cropped-logo325x60.png

Selskapet ble etablert i 1996, og har siden 2002 fokusert på etiketter. Frem til 2010 var hovedfokuset volumbrukere men ny teknologi og driftsform har gjort oss istand til å skalere slik at vi nå er en absolutt totalleverandør både for de som ønsker 100 etiketter, og de som trenger 500.000 etiketter.

Noe produksjon ble gjort i Norge, Notodden men kundenes behov for billigere etiketter av høyere kvalitet levert på kortere tid gjorde at produksjon i Norge i stor grad beklageligvis måtte ut av landet til timeslot-basert produksjon på store trykkerier, alternativet var å legge ned. Maskinleieavtaler kommer vi til å fortsette med inntil rammevilkårene blir mer tilpasset resten av verden også i det lille langstrakte Norge.

For små serier med kort tidsfrist samarbeider vi med et trykkeri i oslo som i ekstreme tilfeller kan levere på timen til en hyggelig pris.

 

 

Leave a Comment

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>